27 Temmuz 2012 Cuma

TATİLİMİZİN DEVAMI


çok seviyorum bu şehri ama gezmek için:))


eyüpsultan ramazan için hazırlanmıştı kapıdan içeri girince heryer halıyla kaplanmıştı.bizi şefatinden mahrum etmez işallah.amin

küçük görümcem leydi kevonam.baltalimanı angel restoran..

boğaza nazır

burasıda akyaka gökova muhteşm biryer.çok şirin biryer dinlenmek istiyorsanız tavsiye ediyorum.bizim kaldığımız apart.fiyatlarıda makul.

böyle konak tarzı evlerde kallıyosunuz.bütün evler ve oteller bu şekilde çok  şirin.



ayşeciğim ateşli olduğu için biz sabahın bir vakti sokaklardayız.


denizi muhteşem ince kum ve sıcacık.

dağların arasında çok şirin bir yer.



benim araba sevdalısı kızım.
mrb arkadaşlar tatilimize kaldığımız yerden devam ediyorum.boludan sonra istanbula geçtik.istanbuldada bol bol gezdik ama eminönüne gidemedim çok ama çok üzgünüm:(((eyüp sultana gittim bol bol dua ettim ikindi namazımızı orda kıldık.sonra balta limanında boğaza nazır yemek yedik.iki günü istanbulda geçirip yalovaya geçtik oradanda erdeğe.ben erdeği hiç beğenmedim.bukadar pis bir sahil olamaz..deniz anaları kol geziyor ayyyy..hatırladıkça midem bulanıyor.okadarda kalabalık ki acaba bizdemi bir problem var yoksa bu insanlarda mı diye sordum durdum.heryer pislik,çöp, sigara izmariti,ne ararsan böyle deneyimlemiş olduk ama gitmek isteyenler şiddetle duyurulur VAZGEÇİN.....

4 yorum:

  1. Erdegi azdim bi kenara..:)ztn ben ayvalik ve akyaka yi cok görmek isteyenlerdenim:)
    güzell tatil yapmissiniz,hele bogaza nazir pozunuz cok güzelmis:)hayirli ramazanlar canim..

    YanıtlaSil
  2. sağolasın cnm.erdek hakikaten hayal kırıklığı oldu ama görmüş olduk.ama akyakayı mutlaka gör derim.çok şirin bir yer sanada iyi ramazanlar cnm.

    YanıtlaSil
  3. HEPSİÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR DARISI BİZİM BAŞIMIZA OLSUN ALLAHIM BU GÜZELLİKLERİGÖRMEYİ BİZE DE NASİP ETSİN İNŞALLH..(AMİN)

    YanıtlaSil