11 Mart 2013 Pazartesi

YENİLENEN BABETLERİM.

Babetlerimi geçen sene almıştım. Çok severek giydim. Ama zamanla üz. Boncuklar döküldü.. Çok rahat olduğu için henüz ondan vazgeçmedim.Bende yeniledim nasıl olmuş ama.... Ben çok sevdim.ya siz nasıl buldunuz?

10 yorum:

  1. Eski halini görmedik ama bu hali tam yaza uygun rengarenk. Güle güle giy
    Ellerine sağlık
    www.gullerledikis.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Eski halinin fotosuna çekmeyi unutmuştum. Ama kötüydü...

    YanıtlaSil
  3. severek kullan kullan canım...
    çok ciic olmuşlar...
    silikonlamı yapıştırdın taşları?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın cnm. Taşları keçeye diktim. Sonra yapıştırdım.

      Sil
  4. çok güzel olmuş bizde fikir olsun güle güle giy

    YanıtlaSil
  5. bloğunuzda çok hoş paylaşımlarda bulunmuşsunuz.epey gezindim sayfalarda.çok hoşuma giden kombinleriniz oldu.Ben de bişkek te yaşıyorum.Burada tesettüre yönelik kıyafet bulmak zor.O nedenle bende diktiriyorum.Türkiye ye gidince de yüzlerine bakmıyorum.O kadar güzel modeller var ki insanın hepsini alası geliyor:)babetler güzel olmuş.bloğu izlemeye alıyorum.bana da beklerim.sevgilee(bu arada benimde sizin şekerler gibi iki kızım var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz;istediğiniz tarzda kıyafet bulamamak sıkıntı bencede ... Okadar güzel modeller var... Ama en rahat ve en şık olanı seçmek lazım. Orada kumaşlar ucuz mu? Türkiye'de modellerini belirleyip orada diktirebilirsin.

      Sil
    2. kumaşlar ,inanılmaz ucuz.zaten biz de arkadaşlarla internetten model belirleyip diktiriyoruz.ama yine de hazır giyim gibi olmuyor.çok memnun olan arkadaşlar var ama bana göre idare eder.

      Sil
    3. Çok şanslısınız biz kumaşları çok pahalıya alıyoruz.

      Sil