6 Ağustos 2012 Pazartesi

YENİ ELBİSE VE DOSTUM

selamlar arkadaşlar.ramazanın 3.haftasınada girdik çok şükür.ünüversiteden cnm arkadaşım banucum yeni kapandı ben çooook sevindim.hayırlı uğurlu olsun.yeni kapanan insanların dertlerinden birisi kıyafet sıkıntısıdır.tarzını bulana kadar biraz saçmalayabilirsin.ben yaşadım budurumu zor birdönem.ay umre için aldığım şalvarların üzerine gömlek giyiyordum bide şal tamam.şal başımda durmaz.bone kayar başımda kapatmayı öğrenene kadar 6 tane iğne takıyordum falan.
     soluğu tesettür mağazasında aldım(ayşegülümle) aldığmşey ikitane kap.tarzına uygun bulamıyosun apayrı birdert.pantalonun üstüne giyip çıkıyodum.benim eşim kapanmamı istemediği için onada güzel görünmek istiyorum...elhamdülillah 4 yılı doldurduk.arkadaşımada ben yardımcı olmaya çalışıyorum.                                                                                                                  


şalını lacivert turuncu leopar seçtimki çok takım olsun istemedim daha elegan  olduğunu düşündüm.ayakkabı lacivert,narçiçeği,saksmavisi olabilir banuya bırakıyorum.ayakkabımavi  ve laci olursa çanta narçiçeği,narçiça,eği olursa saks mavi olmalı diyorum ya siz nasıl buldunuz??

siyah kap çok rahat ve şık. genelde siyah bol paça  pantalonla kullanıyorum.yaka detayındaki leopardanda şallım var.içine askılı bir buluz süper oluyor.

belindeki ip kemer benim eteğimin kemeriydi ben bu şekilde kapıma kemer yaptım.banucumada  vizon kordon kestirdim.oda çok şık oldu.yorum bekliyorum kızlar.
      banucum adanada ve düğünler varmış.bende ona bu yarasa elbiseden yaptım.herşeyi bana bıraktı şalınıda ben seçtim.herkes onu çok beğensin istiyorum işallah.çünkü yeni kapanınca insanların sana ne güzel olmuşsun demesi kendini iyi hissettiriyor.birde ona rahat etsin diye benim siyah kapımdan aldım.hemen giy çık yapar cnm arkadaşım.çok vefalı,çok iyi,dobra dobra herzaman çok dosttur.benim arkadaşım çok sık biraraya gelemesekte görüşünce aynı samimiyet hep vardır bizde...böyle dostlar çok sayılıdır.....güle güle kullan cnm.

17 yorum:

  1. arkadaşına hayırlı olsun...
    canım elbise çok güzel olmuş...
    saks mavisi zaten bu yıl çok moda...
    ellerine sağlık...
    kap da çok hoşmuş..
    tercihler süper...
    fikrine sağlık canım...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekürler cnm.beğenmene çok sevindim.

      Sil
  2. ben de çok beğendim elbise istediğin gibi olmuş ve bu modeli emel sayın giymiş ben sayfam da yayınladım bir bak istersen güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  3. Elbıse harıka olmus yalnız vucudu ( önden de arkadanda ) saran bır model olmus sanki. bana bol demıssınız arkadasınzda vucut hatları daha mı belırgın durdu bılemıyorum.. en buyuk bocaladıgımız seyler tesettur gıyım... guzel ve uygun olsun derken tesettür(!) anlamını yıtırmese keşke..
    Siyah kap cok şık durmuş cok kullanıslı guzel bı tercıh.
    İyi gunlerde kullansın inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekür ederim.emin olunki bende testtüre çok dikkat ediyorum.çok rahat elbise vücuda çok fazla oturmuyor.rahatsız edici bir görüntü olmuyor.

      Sil
  4. yarasa kol elbise fikri ne hoşmuş. narçiçeğiyle çok hoş durmuş. imza yarasakol delisi meral :)

    YanıtlaSil
  5. elbiseye bayıldım kumaşını merak ettim nedir?dostunuz mutlu günlerde giyinsin inş. aynı dostluklardan çok şükür ki bende sahibim, üniversiteden sonra birkaç arkadaşımla sık görüşemesekte, telefon olsun yüzyüze olsun görüştüğümüz ilk fırsatta sanki hiç ayrılmamış gibi oluruz. böyle dostluklar herkese nasip olur inş.

    bloğuma beklerim.http://mesudeningunlugu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekürler.kumaşı sendi kumaş çok rahat bir kumaştır.

      Sil
  6. Çok güzel olmuş yakışmışda..
    banada uğra olur mu?
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. o kıyafeti sizmi diktiniz süper yaaa

    YanıtlaSil
  8. buna da bayıldımm çok güzel çokkk ???????bende istiyorum :)

    YanıtlaSil