4 Ekim 2012 Perşembe

MERSİN TATİLİ İÇİNDE SUSANOĞLU TATİLİ

bir türlü yayınlayamadığım tatil postum.ablacım sana gelsin.bu sene leyleği havada gördük sanırım.böyle bir tabir vardır ya çok gezince söylenir.RABBİME şükürler olsun.bol bol gezdik.mersine gidince ailece tatil yapalım dedik ve soluğu susanoğlu kum cennetinde aldık.benim annem susanoğlulu küçüklüğümüz hep buralarda geçti diyebilirim..akraba çok ama biz çocuklarla rahat edelim diye pansiyon ayarladık.burada insanlar kışın oturdukları evlerini yazın pansiyona dönüştürüyorlar.kendileri çatıda küçük evlerine çıkıyorlar.bizde denize yakın olsun diye annemin amcasının pansiyonunu ayarladık.çok rahat ettik sağolsunlar.sabah deniz öğle uyku ikindi deniz.akşam gezme yıllardır annemin tatil programı böyledir.                                






bebişlerimin deniz keyfi



canım ablam.



annemmmm

    biraz susanoğlundan bahsedeyim size yolunuz düşerse mutlaka gidin derim.ince kum sahili ve denizde ince kum.çocuklar için ideal  derinlik çok açılınca başlıyor.kızım kolluksuz girdi.pansiyonlar fazla pahalı değil normal.özellikle belirtmeliyimki nerdeyse bütün hatunlar haşemalıydı..

10 yorum:

  1. çok eğlenceli fotoğraflar canım şu an ben de o suyun içinde olmak istedim ohh serin serin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm bende fotolara bakınca aynı duyguları yaşadım.ben zaten su görünce hiç dayanamam.

      Sil
  2. teşekkürler tatlım bende hortumluyorum fotoğrafları evet özlemişim herkesi ayşenin o hali rüyalarıma bile giriyor herşey çok güzeldi tabiki sevdiklerimle olunca...

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. MErhabalar bizde bu yaz susanoğlunu düşünüyoruz.Palmiye pansiyonu aradık çok övdüler sizin amcanızın pansiyonunun adını verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  5. Mrb palmiye karıştırmıyorsam eğer hemen plajın karşısında çok daha yakın. Bizim akrabalarınkide oralarda tam olarak adını bilmiyorum. Ama öğrenebilirim.çok güzel bir deniz memnun kalacaksınız diye düşünüyorum. Şimdiden iyi tatiller.

    YanıtlaSil