27 Mayıs 2012 Pazar

ANGRY BIRD



mrblar dünki postumda arkadaşımın oğlunun doğum gününden resimler koymuştum.bende denizciğime hediye olarak çok sevdiği angry bırd kuşlu bir tişört hazırladım deniz çok beğendi bakalım siz beğenicekmisiniz?

6 yorum:

  1. nilerk:çok teşekürler cnm.böyle yorumlar alınca çok mutlu oluyorum.

    YanıtlaSil
  2. ben o gün gelemedim gelseydim büyük ihtimalle tanışacaktık ama arkadaşlarım sizden bahsetti sizi çok sevmişler en kısa zamanda tanışmak dileğiyle :)banada beklerim
    http://dilsheen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. teşekür ederim.bende onları çok sevdim.en yakın zamanda tanışmak dileğiyle.takibe alıyorum.

    YanıtlaSil
  4. mrb ben bi süre önce size körler sagirlar birbirini agirlar diye bi yorum atmistim.ozaman sadece ikinizin yorum kisminda yorumu vardi ve birbirininzi özel hayatta görmenize ragmen yorum kisminda da birbirinizi övmeniz komik gelmisti.kötü bi amacim yoktu sizi üzmekte istemezdim sonra biraz kirici oldugumun farkina varip kendimi cok sucladim.özür dilerim sadece bi anlik gülmeyle yazdim ama kirmis olabilecegimin sonradan farkina vardim.hakkinizi helal edin inanin kötü amacim yoktu.

    YanıtlaSil
  5. Adsız:bunu farkedip özür dilemeniz güzel bir davranış.baya rahatsız olmuşsunuz demekki...ayrıca insanlar birbirlerini görselerde birbirlerini övmeleri kavga etmelerinden yada laf sokmaktan daha iyi diye düşünüyorum.üstelik biz gelin_görümceyiz vede çok iyi anlaşıyoruz.MAŞALLAH.benbutarz negatiflikleri çok takan biri değilim.hakkım helal olsun.

    YanıtlaSil